zuNus Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 ahoj , heldal jsema moc jsem toho nenasel , nemuzete mi doporucit , popr link. neakeho konventoru ktery by mi z DVDcka konvertoval (asi do mp4) na celej displej PSPcka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 XviD4PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 a nemas link?prosiim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 tři konvertory máš v "pro začátečníky"..! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 alene ten XviD4PSP a psp vidoe expres enfacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuNus
ahoj , heldal jsema moc jsem toho nenasel , nemuzete mi doporucit , popr link. neakeho konventoru ktery by mi z DVDcka konvertoval (asi do mp4) na celej displej PSPcka?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts