rada Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 koupil jsem is nový analog protože se mi starý rozbil ale když tam dám nový tak mi kurzor jezdí pořád dolů aniž cokoliv dělám pls poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 tady jsem našel stejnel problém http://www.youtube.com/watch?v=unaR6ALO-R8&feature=related ale nvm co tam s tim pak dela protoze je to strasne tmavy to video pls nevite nekdo co tam s tim dela diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cechomor Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Podle toho co jsem v tom videu viděl bych u soudil že to : 1.vičistit měkým krásným hadříkem :D to bylo vidět 2. u toho místa kde je analog na psp jsou ty 4 zlaté čárky a na nich je nejspíš nějaký průsvitný kousek čehosi a to se vindá a zase e to vičistí tám hadříkem (ten kousek čehosi) a pak se to tam dá spět atd. :D nevim já bych to zkusil se kouknout jestli tam někde ten kousek čeho si neni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 ten kousek čeho si tam je no tak ja to zkusim vyčistit ale nvm jestli to budeč mit nejaky efekt vyčištěno a dělá to dál nevíte co stím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
koupil jsem is nový analog protože se mi starý rozbil ale když tam dám nový tak mi kurzor jezdí pořád dolů aniž cokoliv dělám pls poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts