patricenko Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Naskočil mi rrod,ale už nemám původní fw,myslíte,že by na to v obchodě přišli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 JO přišli a takové dotazy jsou tu už několikrát pls lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 ano přišli idioti nejsou nehledě na to, že to dáváš přímo na microsoft... a zajímalo by mě kolikrát tenhle dotaz ještě bude....přestaň být zdechlý a najdi si to pro příště, tohle už jsem tu taky viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 pred 2 dny jsem to tu resil http://console-forum.net/showthread.php?t=42805 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patricenko
Naskočil mi rrod,ale už nemám původní fw,myslíte,že by na to v obchodě přišli?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts