Hanz1993 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 ted z xboxem záčínam tak se chci zeptat jak je to s přehráním divx, avi atd. Když tam dam dvd s nějakýma filmama tak se mi nic nespusti a když se podívam do videos tak nic a kdyz tam dam flash disk s filmem tak taky nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Musíš mít z live stáhnutý kodeky :D;) jinak prehrajes ty soubory jak z dvd tak z flashky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Musíš mít z live stáhnutý kodeky :D;)jinak prehrajes ty soubory jak z dvd tak z flashky ;) A jde ten kodek třeba uložit na pěmětovku? Nemám hard :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 A jde ten kodek třeba uložit na pěmětovku? Nemám hard :cry: Taky jsem si ho stáhnul na paměťovku a v poho má to pár MB :D;) (samozrejme na Memory unit v xku! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Taky jsem si ho stáhnul na paměťovku a v poho má to pár MB :D;) (samozrejme na Memory unit v xku! ) No už mám jenom 7 MB, no uvidím vyzkouším 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Tak ci tak, titulky nepodporuje Xbox, takze je to pomerne k nicomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Tak ci tak, titulky nepodporuje Xbox, takze je to pomerne k nicomu... Vyresil jsem to tak ze tam titulky davam na pevno do toho filmu...btw i kdyz ma filmy titule tak film se spusti ale bez titulku ...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hanz1993
ted z xboxem záčínam tak se chci zeptat jak je to s přehráním divx, avi atd. Když tam dam dvd s nějakýma filmama tak se mi nic nespusti a když se podívam do videos tak nic a kdyz tam dam flash disk s filmem tak taky nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts