zuNus Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 ahojh , najendou zniceho nic mi nejde propojit psp z pc jeste rpedchvili toslo ,proste to uzdelazvuk jako hw nalezen ale nic se neukaze, nekde tu byl link na to pro ty 95winowsy ato mi predtim pomohlo,nemate lin?nebo neakou radu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 aky vlastne pouzivas operacny system? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 3.03 OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 operační systém to je to co máš v počítači víš to je třeba windows linux mac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 aHA :-D , yo mam windows xp , celt sem ze to podporuje ale kdyz jsem predtim stahl ty na 95,tak to slo ,ale newim uzz kde to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuNus
ahojh , najendou zniceho nic mi nejde propojit psp z pc jeste rpedchvili toslo ,proste to uzdelazvuk jako hw nalezen ale nic se neukaze, nekde tu byl link na to pro ty 95winowsy ato mi predtim pomohlo,nemate lin?nebo neakou radu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts