luschak Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Cus! Může mi někdo říct cíl hry? Bojuju 30min a pořád to nekončí. WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Cus! Může mi někdo říct cíl hry? Bojuju 30min a pořád to nekončí. WTF? co hrajes za zapsa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 buď musíš dát pinfall-až on bude na zemi zmáčknout O+ šipka dolů,K.O.-zmasit ho a potom dát Finisher nebo DQ-diskvalifikace jestli to máš zapnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 buď musíš dát pinfall-až on bude na zemi zmáčknout O+ šipka dolů,K.O.-zmasit ho a potom dát Finisher nebo DQ-diskvalifikace jestli to máš zapnutý nebo zavrit do rakve, utrhnou kufr, rozbit o stul zmlatit u ohne pak dat R+O a tahnout ho k lanum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 buď musíš dát pinfall-až on bude na zemi zmáčknout O+ šipka dolů,K.O.-zmasit ho a potom dát Finisher nebo DQ-diskvalifikace jestli to máš zapnutý jo mam to diky:) je to masakr :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharick01 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Zdravim, mam vazny problem s touto hrou kdyz hraju carieru za mysteria tak uplne v poslednim zapasu ze vsech co tam jsou mi po jeho vyhrani hra nacita do dalsiho menu, sekne se a psp se vypne:-(. Dost me to stve nevite nekdo jak se to da vyresuit?dik moc:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 stáhni jinou verzi hry, snad ti to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharick01 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 stáhni jinou verzi hry, snad ti to půjde nevim jeste jsen jinou verzi nestahl ale i tak si zatim jediny kdo mi odpovedel tazke thanks :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ja sem s batistou viřídil cm punk za 3 minuty a neni to tak složity jak to vypada.je to dost dobra hra a nejlepsi hraci jsou:1)batista 2)randy orton 3)undertaker 4)rey misterio 5)edge !!!!!!!!!!!!!fight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.