deedee34 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Hodněkrát se tu řešilo jestli LCD nebo plazmua zrovna jsem narazil na debatu o plazmovejch tv a někdo ji docela odsuzoval. Že prý dělá zelené pruhy a bliká. Sám mám LCD a plazmu jsem nikdy moc nekoumal, takže nevím co je na tom pravdy. Ale v té diskusi se oběvily i videa: Zelené pruhy (jsou tam opravdu vidět) A blikání Omlouvám se za nový topic, ale staré už byly locknuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Špatný obraz?Nějak jsem nepostřehl...máme full hd plazmu a žádný blikání teda není, ani žádný pruhy.To byly možná ty vady prvních kusů jako bylo vypalování obrazu ale tohle na mé plazmě 42" vážně nedělá.Je to Panasonic Viera za nějakých 27tisíc...možná že mají špatný kabel já nevim:Dale tohle je podle mě blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 ano to dělají přesně ti volové co říkají, že HDMI kabel za 200 a za 1000 jsou naprosto stejné a pak jim tv dělá takové krásné věci...musím se smát hlouposti těchto lidí...ale je to fakt....jak LCD tak plazma mají svoje plusy a mínusy, ale jak jsi řekl, to se tu už řešilo takže LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 tak to asi musel bejt vadne model ... normalni to rozhodne neni :D ....nebo to snad nekomu normalni prijde? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 31, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Ano u starsich typu byly nejake rozdily , u plazem hlavne vypalovani obrazu pri statickem obrazu... U lcd zase vysviceni lampy ... Ted uz jsou nove typy a rozdil vpodstate nepoznas , tim myslim pohledem laika... Vic ti o tom jiste reknou ve specializovanych prodejnach techto spotrebicu , takze lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts