mapmap Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Stahnul jsem si nekolik filmu pro PSP, zkopiroval je do slozky VIDEO ale ani jeden nejde spustit. Kdyz je zkousim otevrit v PSP, maji ikonku s otaznikem a ukaze se hlaska: Unsupported data. Poradite mi nekdo pls? BTW mam FW 3.02 OE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Zkus to video dat do slozky mproot a tam do jedne z tech slozek.Melo by to jit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapmap Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Zkousel jsem obe slozky ale pak mi to zase v PSP pise: There are no videos BTW zkousel jsem film Cars[2006]DvDrip[Eng].mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Pokud to nejde v ani jedne z tech tri slozek tak opravdu nevim. Zkus jiny video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Zkousel jsem obe slozky ale pak mi to zase v PSP pise: There are no videos BTW zkousel jsem film Cars[2006]DvDrip[Eng].mp4musíš to přejmenovat a dát do složky(nevim, do jaký přesně -> zkoušej) v MP_ROOTjinak to musíš pojmenovat myslim nějak takhle: MAQxxxxx.mp4 (místo x dosaď nějaká čísla, např: MAQ20001.mp4) - to je pro AVC(tusšim) nebo M4Vxxxxx.mp4 (např. M4V10001.mp4) - to je pro normal mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapmap Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 tri slozek? jsou tam jen dve, 100MNV01 a 101ANV01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 jo tyhle dve a slozka video edit . co je na rootu karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 a máš to vůbec ve správným rozlišení??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapmap Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 rozliseni neznam, stahnul jsem to z torrentu, bylo to ve filmech pro PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapmap Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Prave ted konvertuju film pomoci PSP video express a vzniknou mi dva soubory, .mp4 a .thm, kam je teda mam potom nakopirovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 na MP_ROOT kdyby sis přečetl topik pro začátečníky tak to budeš vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mapmap
Stahnul jsem si nekolik filmu pro PSP, zkopiroval je do slozky VIDEO ale ani jeden nejde spustit. Kdyz je zkousim otevrit v PSP, maji ikonku s otaznikem a ukaze se hlaska: Unsupported data. Poradite mi nekdo pls? BTW mam FW 3.02 OE-B
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts