xUltimate Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Zdary, tak jsem dostal Xko Pro a bylo u něj napsáno, že mám Xbox live GOLD účet na měsíc zadara. V mém profilu mám napsáno Xbox LIVE Gold. Ale když se chci připojit na nějaký server v GTA IV, (dám telefon a Multiplayer) tak mi to tam nepustí. Přez telefon se dostanu, vyberu server, pak to načítá, a pak to vypadne! Nevíte co s tim je, popřípadě jak to rozchodit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 pri vytvrareni uctu si musis zatrhnoutr na zacatku ze chcds GOLD a ne silvr jinak nic mi tnebudes.... jo tak to mas asi chybu spojenii kdyz to neni goldem... jo mozna pretizenej liuve budee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 pri vytvrareni uctu si musis zatrhnoutr na zacatku ze chcds GOLD a ne silvr jinak nic mi tnebudes....jo tak to mas asi chybu spojenii kdyz to neni goldem... Tak to já mam asi nastavený na SILVER. To si asi normal přenastavim v profilu viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 no neeee kdyz si to nesstavis pri vyberu na tom zacatku kdyz to bvytvaris tak pak paak uz neee...musis lefda novej ůcet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 cožeeeeee novej úuuučet??????? omg! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Tak to by mě taky zajímalo, jestli se dá GOLD dokoupit časem... ...já jsem si teďka nastavil SILVER a mám měsíc zdarma...takže v tom nebude tvůj problém (multiplayer Far Cry 2 mi běhá...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Silver maji zdarma VSICHNI A NAPORAD (dokud teda nedostanou BAN). A gold si samozrejme muzes zaridit vzdy podle potreby, kdyz koupis kupon a zadas ho ve svem xbox live uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 pri vytvrareni uctu si musis zatrhnoutr na zacatku ze chcds GOLD a ne silvr jinak nic mi tnebudesporadna blbost:dozey:, kdyz si na zacatku zatrhnes silver tak mas golda na mesic zadara a pak si kdykoliv muzes dokoupit, ne ze nebudes mit nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Amper: A jak to mam teda udělat? Píše mi to, že mám GOLD, ale hrát nemůžu a neboj etherneta v xku mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Amper:A jak to mam teda udělat? Píše mi to, že mám GOLD, ale hrát nemůžu a neboj etherneta v xku mam :) tak to ti vazne nvm , kdyz ti to pise ze mas golda tak problem by byt zadny nemel,a co jine hry? u tech ti jde multak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 A není to spíš tím, že se k tobě nikdo v tom GTA nepřipojil? Zkoušel jsi i jiný hry? EDIT: ještě jsem si vzpomněl, to že máš gold se jednoduše pozná, když si budeš chtít stáhnout nově vydané váhoční theme pro NXE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 nechapu jak to myslis vyberu server?? ja zadny server nevybiram kdyz hraju Gta vyberu si jestli to budu hrat hodnocene nebi ne a pak si vyberu mod a slape to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR.X Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 a jak je to s tim mesicnim goldem zadara,ja sem si vytovirl uz 2 priofily a nemam zadny mesicny gold zadara,kdyz sem se registroval tak sem vybral Silver to proto protoze kdyz sem dal Gold tak to proste neslo chctelo to cislo kredit.karty :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Tak to maj asi nějak ošetřený, aby na IP si to mohl udělat jednou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 a jak je to s tim mesicnim goldem zadara,ja sem si vytovirl uz 2 priofily a nemam zadny mesicny gold zadara,kdyz sem se registroval tak sem vybral Silver to proto protoze kdyz sem dal Gold tak to proste neslo chctelo to cislo kredit.karty :(jestli mas od nekoho koupeny box, tak jestli si tam vytvoril 3 profily tak na 4 uz golda nedostanes, jestli novy tak je nekde chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Já dam mulťák v xku na GTAčku...a vybíram módy a pak to tam skočí ta hláška, že to nejde :) ale servry si taky nevybíram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.