Kenny Suprianni Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Jsem v NFS most wanted u Hestora dominga a furt nemůžu dát ty závody za 115-250 pointu..nemá někdo save,jak už je ZA Hectorem Domingem?Už sem málem rozflákal PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Si děláš srandu ne? :D Já sem NFS-MW dohrál a je to strašně lehký :D Docela trapárna shánět save na takou lehkou hru :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 jo NFS MW je strasne lehka hra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ptal se snad na to jestli ta hra je lehka nebo tezka??? :roll: ne nechci nejak tady nekoho drazdit ale ptal se snad na to jestli nekdo nema save a ne na to jestli to je lehky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Dík folty....A vy dva:Dolik už víš proč máš osla?Podle mě ta hra je už pak docela těžká,protože jsem moc závodních her na PSP nehrál tak se klidněte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Já vim proč mám oslíka a tebe to nemusí zajímat ;-) A když neumíš hrát závodní hry tak je nehraj :-/ Edit:Ná tay máš dva savy jeden 60% a druhej 100% stejně když nemůžeš udělat nějaký kolo tak ti save nepomůže,páč pak ty další sou těžší :/Tak si tam rovnou hoď těch 100% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.