werty Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 Čau lidi, pomohli by ste mi s multiplayerem ? Chceme to hrát s kámošem a nejde nám to (já dám třeba HOST a založim a on dá join a nic mu to nenajde) nevíte proč ? Já mam PSP 3.90 M33 (flashnuté) on PSP 3000 4.20. Děkuji za odpovědi... EDIT: AWP = Alien vs. Predator Requiem Citovat
ice22222 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 dej settings > network settings > adhoc mode nastavte si stejny kanal mimo automatiku Citovat
werty Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 Pořád No games found ... fakt někdo nevíte co stím ? Citovat
Leny Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 máte stejnou verzi hry ? popřípadne mu tvoji pošli přez GS a pak zkuste. jeste btw: nepíše se to AWP, ale AvP. AWP je zbran :lol: Citovat
werty Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 Tahle hra nemá game sharing a sorry ta zo AWP xD Citovat
sysasysa Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 On má originál UMD?? Jestli jo, tak si ho puč, v PSP ve VSH menu na USB mode nastav UMD, zkpoíiruj si to iso na disk, z disku do PSP a pak to zkuste eště jednou,. tim by se mělo předejít tomu že máte každej jinou verzi. Pak na to eště existuje nějakej program že to přetáhne přímo v PSP z UMD na kartu. Zkuste to a pak řekni Citovat
El Matador Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 máte stejnou verzi hry ? popřípadne mu tvoji pošli přez GS a pak zkuste.jeste btw: nepíše se to AWP, ale AvP. AWP je zbran :lol: AWP Neni zbran, ;).... Ae treba takovy AWM uz zbran je ;) Citovat
Leny Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2009 :dozey: http://airsoftstoreonline.com/wp-content/uploads/2008/06/awp.jpg jinak jak rika sysasysa abych nebyl uplne offtopik :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.