qaqarin Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Pro méně odvážné: Měl bych takový možná stupidní dotaz, pokud uchopíte x-box 360 čelem k vám, oběma rukama v uděláte pohyb zleva doprava, zprava doleva... (zaklepete s ním:D) slyšíte jakoby pohyb kuličky, či někteří by to nazvali zvukem z částí mechaniky apod, prostě pokud slyšíte cokoli, i když neslyšíte, dejte vědět. Odvážnější:D Pro ty, kteří rádi otevírají svůj x-box, ti by mi mohli pomoci ještě lépe, po odebrání mechaniky se v levém dolním rohu nachází černý kvádřík (názorně tady http://drofovi.eu/xbox.JPG), opět chrastí vám v něm něco, respektive, když na něj zatlačíte prstem, změní se vám zvuk kejvajícího xka, pokud vůbec nějaký je? Všem zúčastněným děkuji a přeji vše nejlepší do nového roku, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 je to pohybovej senzor... je to jestli xko lezi nebo stoji a podle toho se meni diody... (aspon takle sme se o tom tady nekde bavily) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ano tak je to asi pohybovej senzor právě jsem ho zachodu přendaval z boku na stojaka a obraceně a vždy jsem to slyšel přeject a dioda se změnila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts