xUltimate Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Čauves, tak mě jen něco napadlo, doufám, že to pochopíte! Mám na xko pár origo her, řekněme, že GTA IV. Flash zatím nemám. Takže když chci hrát na xlive, žádnej ban nehrozí. Ale když si flash pořídím, tak za hraní pálené hry na xlive mam 99% ban! Ale co když mám flashnutou mechaniku a mám originální hru? Doufám, že mě chápete! Kdybych chtěl hrát po netu to GTA IV, měl flashnutou mechaniku a pílené GTAčko tak mam ban, ale když to GTA bude origo? Poznají i tak, že mam flashnutou mechaniku? Mechaniku mám Benq. Děkuji všem za rady...určitě pošlu THX možná i POINTS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Xko sice nemám, ale chtěl jsem si pořídit a o banech jsem se dozvěděl prakticky to, že ban dostaeš jenom kdyby si hrál pálenou hru dříve, než vyjde do prodeje. Když budeš hrát v den vydání a později, tak nic nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 omg zas? kolik těchto topiců tu ještě bude to už není vtipný ...jestli ti to tak přijde lituju modi: LOCK a karta EDIT: Dokonce ty sám se ptáš podruhé, tak to už je co říct :D a musím se opravdu smát ingeligenci :D to, že je ti 14 tě neomlouvá :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 nj tak klíďo lock já se na tohle ptám jen podruhé :) nic víc...karta bože to mi tak vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts