Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 jaky musim mit signal abych se mohl prihlasit pres PSP na net? mam signal 40% ale nejde to napise mi to a connection error has uccurred The attempt to obtain the IP address time out. Poradite mi co mam delat? prosim odpoved. prosim odpovite mi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 mas proste slabi signal... minimalne 60% aby ti to valilo (ale s takovym signalem to stejne pojede pomalu, protoze psp ma slabou antenu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 tak mel jsem wifi 87% a porad mi to nejde poradi mi nekdo co musim udelat za nastaveni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 mozna to je zaheslovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 a jak zjistit kde mam dat heslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 A me to furt pise neco s IP adresou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 To asi nebude tvoje wifi síť co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ne nei proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ne nei proc? Máš víceméně dvě možnosti co dělat: Buďto začít panikařit, nebo kontaktovat majitele té wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 no a kdyz mam svoje wifi? proste mi to napise: A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again. tak co stim mam delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 no a kdyz mam svoje wifi? proste mi to napise: A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again. tak co stim mam delat? Pokud máš svoji wifi, tak si to nejdřív zkus bez jakéhokoliv zabezpečení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 to bude tim heslem a edituj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 tak diky moc ale stejne mi to nejde mam PSP IP adresu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 "A connection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again" máš router ktery nepodporuje Access Point ktery PSP k běhu internetu potřebuje. Takže máš jednu možnost a to koupit jinej router kterej access point podporuje :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 "a connection to the access point could not be established.check the security settings for the network and try again" máš router ktery nepodporuje access point ktery psp k běhu internetu potřebuje. Takže máš jednu možnost a to koupit jinej router kterej access point podporuje :roll: skvele leny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 co je to router? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 co je to router? To je takova ta krabicka v ktery jsou zapojeny ty kabely :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 routrem to nebude musiš to nastavit nejlechci to bude kdyz budes mit wi-fi klic a nastaviš si to tady podle navodu http://console-forum.net/showthread.php?t=20627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 dej mi odkaz kde ji sezenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ale stejne mi to nejde mam PSP IP adresu? to mi nedává smysl "A connection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again" máš router ktery nepodporuje Access Point ktery PSP k běhu internetu potřebuje. Takže máš jednu možnost a to koupit jinej router kterej access point podporuje :roll: To je dobré :) co je to router? http://cs.wikipedia.org/wiki/Router To je takova ta krabicka v ktery jsou zapojeny ty kabely :dozey: http://cs.wikipedia.org/wiki/Router routrem to nebude musiš to nastavit nejlechci to bude kdyz budes mit wi-fi klic a nastaviš si to tady podle navodu http://console-forum.net/showthread.php?t=20627 Já jsem pro router Lojkys: Co máš za zařízení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 mam PSP slim system software 3.71 M33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 mam PSP slim system software 3.71 M33-4 Ne, myslel jsem to ve smyslu k té wifi. Router, nebo wifi klíč? Popř. jaký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 wifi klíč http://www.supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 wifi klíč http://www.supergamer.cz/psp-wifi-usb-klic-p-7097.html Jak na ten klíč koukam ta podporuje peer to peer i access point, tak se podivej do jeho nastaveni jestli tam mas nastaveny, aby to jelo přes Access Point :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 jo diky moc uz mi to funguje fakt diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lojkys Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 no uz mi to zase nejde pise mi to DNS error has occured Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lojkys
jaky musim mit signal abych se mohl prihlasit pres PSP na net? mam signal 40% ale nejde to napise mi to a connection error has uccurred The attempt to obtain the IP address time out. Poradite mi co mam delat? prosim odpoved.
prosim odpovite mi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts