thesorrow Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Zdarec, můžete mi někdo z vás vysvětlit, jak si mám udělat neorigoš hdd na xko. Jaký hdd mám použít ? Kde najdu nějaký firmware nebo něco takovýho. Za všechny odpovědi předem díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 no bud muzes pouzit externi disk... ale na ten nemuzes ukladat... nebo musis sehnat urcitou serii WD nebo hitachi o velikosti 120GB ... a prehrat jejich FW návod hledej spis na zahranicnich forech mam za to ze tady zadnej podrobnejsi nekde neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 není lepší koupit orig :-D Zdarec, můžete mi někdo z vás vysvětlit, jak si mám udělat neorigoš hdd na xko. Jaký hdd mám použít ? Kde najdu nějaký firmware nebo něco takovýho. Za všechny odpovědi předem díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Tady to máš v češtině: http://www.czechxbox.info/2008110001-jak-levne-zvetsit-xbox-hdd.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Zkráceně - jeden (opravdu jen jeden) typ jiného disku tam narvat jde, ale nejde aby měl víc jak 120GB. A upgrade na těch 120GB by vyšel dohromady zhruba jako koupení originálního disku, takže to moc nemá cenu. (přes tisíc disk, původní disk pro úpravu, práce... naproti tomu originál 120GB jde koupit za cca 1700-1900 třeba na aukru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
thesorrow
Zdarec, můžete mi někdo z vás vysvětlit, jak si mám udělat neorigoš hdd na xko. Jaký hdd mám použít ? Kde najdu nějaký firmware nebo něco takovýho. Za všechny odpovědi předem díkes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.