S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nevite nekdo o nakem MMORPG? ja sem tak googlil a nasel sem jen, ze melo vyjit nejake nazvane "a darker sky" ale dal o nem nikde zminka a na jejich strankach je jen velky napis "restart..." ja bych si strasne rad zahral naky RPGcko po netu, tak esli o necem vite tak sup sem s tim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 World Of Warcraft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 nemysli nahodou na psp? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 TO máš jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 vzhledem k tomu jakej mam obrazek tak WoW neznam...:D:D na kompu o MMORPG nemam nouzi, WoW jeste porad hraju, ale na PSPcko sem samozrejme myslel... neni neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 taky jsem o tom premyslel ... bylo by to upe bozske ze ? :D :D zatim jsem nic neslysel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 taky jsem o tom premyslel ... bylo by to upe bozske ze ? :D :D zatim jsem nic neslysel :( ja prave taky ne :cry: akorat to "a darker sky" ale to asi nevyslo... doufam ze se na PSP naky MMORPG vylihne, to me od toho pak neodtrhne nikdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak co? nevite o nece?? prosiiim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.