S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 nevite nekdo o nakem MMORPG? ja sem tak googlil a nasel sem jen, ze melo vyjit nejake nazvane "a darker sky" ale dal o nem nikde zminka a na jejich strankach je jen velky napis "restart..." ja bych si strasne rad zahral naky RPGcko po netu, tak esli o necem vite tak sup sem s tim :) Citovat
.:Lord@Freeze:. Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 nemysli nahodou na psp? :) Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 vzhledem k tomu jakej mam obrazek tak WoW neznam...:D:D na kompu o MMORPG nemam nouzi, WoW jeste porad hraju, ale na PSPcko sem samozrejme myslel... neni neco? Citovat
bobo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 taky jsem o tom premyslel ... bylo by to upe bozske ze ? :D :D zatim jsem nic neslysel :( Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 taky jsem o tom premyslel ... bylo by to upe bozske ze ? :D :D zatim jsem nic neslysel :( ja prave taky ne :cry: akorat to "a darker sky" ale to asi nevyslo... doufam ze se na PSP naky MMORPG vylihne, to me od toho pak neodtrhne nikdo :D Citovat
S4PPH1R0N Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 tak co? nevite o nece?? prosiiim :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.