Silas Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 tak teď nevim, kolik si účtujou za dobírku, doporučený nebo obyč. balík atd ... může mi někdo říct? will: proč si zvolil sekci XBOX360? :roll: ? Přesunuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 1)špatná sekce 2)http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/sluzbyonline%2Czasilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 podle vahy samozrejme.. ale co sem si vsim, tak zdrazili tak o 5-10 korun snad v prumeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms19 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 sem před týdnem posílal v obálce hru (0.134kg) na dobírku a vyšlo to na 84Kč s obálkou 94Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 mužute mě někdo říct jakej je rozdíl mezi doporučeně a rekomando ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Hlavně žeru ten jejich slogan dnes podáte zítra dodáme kolikrát se mně stalo že mně až přišlo 3 upomenutí že mám něco na poště prostě demence. jinak já sem posílal kabel se 4 hrama a pošta 90kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 "dnes podate zitra dodame" spíš by to mělo být "dnes podate, za rok dodame"....zatim mi od česky pošty nepřišel jedinej balicek vcas :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 "dnes podate zitra dodame" spíš by to mělo být "dnes podate, za rok dodame"....zatim mi od česky pošty nepřišel jedinej balicek vcas :dozey: Tak to mě vše chodí tak jak má.. Jeden den objednám na netu a když mi napíšou mail, že to stihli odeslat tak druhej den to mám doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 taky se mi nidky nestalo dnes podate zítra dodáme je to kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 a jakej reklamni slogan je pravdivej prosimvas... prece si na auta nenalepi: Dnes podate, snad pozitri dodame:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 to Shifter: "dnes podate zítra dodáme" to když to teda já zašlu dopoledne tak ze 70% to druhej den dojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 taky se mi nidky nestalo dnes podate zítra dodáme je to kravina Mno já mám s Českou poštou docela bohaté zkušenosti (objednávám snad od 15ti let, resp. co jsem začal něco málo vydělávat) a musím říct, že se poslední dobou docela zlepšili. Už to netrvá třeba měsíc, než něco dojde :D V listopadu mi poprvé přišel balík opravdu do druhého dne. Takže možné to je, ale spíše (zatím) jen vyjímečně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ..tím myslím ,že je otázka zodpovězena :nospam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 krasny možná dodavaj vcas, ale ty poštácký cucáci jen vhazujou listecek do schranky aby sis to vyzvednul. Kvuli nim mi došli pozdě dárky asi o tejden....:dozey: protoze ty listecky vhodily tesne po vanocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ..tím myslím ,že je otázka zodpovězena :nospam: ... LOCK razziel a Leny: Tohle má být nějaký post hunt nebo co? Co sem cpete nějaký slogany omg. Je hezký, že sem datlujete osobní zkušenosti s pravdivostí reklamy, ale o tom ten topic asi není, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crashplaystation Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Slogan Dnes podáte,zítra dodáte je pro obchodní balíky,profi balíky.... čili to znamená, že když použijete tuto službu, tak vám do 24 hodin tento balík dojde. Čili reklama je na autech správná stačí se informovat a poptat se, že ano a taky záleží jak a kde obj. zda ten a ten (eshop,prodejna,atd..) mají tyto služby ve své nabídce. Čili vše nezvádějte na Českou poštu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Ale dnes dodáte, zítra máte platí pokud to pošlete přes speciální službu a ne jako doporučený balík .. Já posílal z Moravy do Prahy (380km) ve Středu odpoledne cca ve 2 a ve čtvrtek to tam ve 12 měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.