Inpernak Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Ahoj mám TRT TV a na nem PS2 6 let starýho tak si chci koupit PS3 a slyšel jsem že grafika her přes Scart na TRT telce je stejná jako na PS2 je natom něco pravdy ?upozornuji že zde hovořím o připojení přes scart na TRT telku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 kdyz uz tak CRT TV ... a k ty grafice ... na PS3 bude lepsi ... a at si kdo chce rika, tak to poznas .... samozdrejme, ze po pripojeni na HD, ci Full hd to bude jeste o mnoho vetsi rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 grafika bude určitě lepší jen to bude jakoby mazlý prostě menší rozlišenní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=28291 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Inpernak
Ahoj mám TRT TV a na nem PS2 6 let starýho tak si chci koupit PS3 a slyšel jsem že grafika her přes Scart na TRT telce je stejná jako na PS2 je natom něco pravdy ?upozornuji že zde hovořím o připojení přes scart na TRT telku ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts