Inpernak Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2009 Ahoj mám TRT TV a na nem PS2 6 let starýho tak si chci koupit PS3 a slyšel jsem že grafika her přes Scart na TRT telce je stejná jako na PS2 je natom něco pravdy ?upozornuji že zde hovořím o připojení přes scart na TRT telku ...
0 manousp Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2009 kdyz uz tak CRT TV ... a k ty grafice ... na PS3 bude lepsi ... a at si kdo chce rika, tak to poznas .... samozdrejme, ze po pripojeni na HD, ci Full hd to bude jeste o mnoho vetsi rozdil.
0 Shifter960 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2009 grafika bude určitě lepší jen to bude jakoby mazlý prostě menší rozlišenní
0 marek_2080 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=28291 lock
Otázka
Inpernak
Ahoj mám TRT TV a na nem PS2 6 let starýho tak si chci koupit PS3 a slyšel jsem že grafika her přes Scart na TRT telce je stejná jako na PS2 je natom něco pravdy ?upozornuji že zde hovořím o připojení přes scart na TRT telku ...
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts