Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém se "stabilitou" nového PSP...

Cvrk

Otázka

Zdravím,

mám od Vánoc (jak jinak 8) ) nové PSP-3000... Už se mi ale objevil jeden problém, a sice se mi občas stane, že PSP "spadne".. Asi dvakrát se mi to stalo v demu GoW, když se toho na displayi hodně hýbalo a jednou dokonce i v menu PSP, při načítání nějakých obrázků... Prostě zčerná obrazovka a PSP se vypne. Vše ostatní běží v pořádku, CFW samozřejmě ještě namám, jen jsem aktualizoval ofic. FW.. Karta je od začátku naformátovaná a PSP není nijak mechanicky poškozené. Proto prosím o radu, jestli jste se s tím již někdy setkali a popřípadě, co s tím dělat.

Nechce se mi s tím hned běžet do obchodu a reklamovat..

Díky předem a omlouvám se, jestli už se to někde na tomto fóru probíralo, nic podobnýho jsem nenašel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zkus dat v system settings > restore default settings.. tim se zformatuje flash 1.. tedy vsechno nastaveni.. pokud to nepomuze, tak je to chyba hardware.. Protoze pokud se ti stava i v menu, tak by to kartou byt nemelo (neni fake? mrkni, zda kdyz das na karte trojuhelnik a information, zda tam je u MagicGate: Supported.. pokud tam je Unkown, nebo cokoliv jineho, je to fake a muze to byt i kartou). S reklamaci by mohl byt problem, jelikoz toto nevim, jak by uznali.. Pokud se to stava nepravidelne, tezko se to dokazuje..

Karta je originál Sony a MagicGate podle kontroly v Information podporuje.. Obnovu nastavení jsem teď zkusil ale jestli to pomohlo hned nezjistím.. Každopádně díky za rady a jestli máte ještě někdo něco v rukávě, sem s tím :) jsem vděčnej za každou radu..

Odkaz ke komentáři

• 0
Jeste bych naformatoval kartu v psp ...

setings -- system setings -- format memory stick

Jak jsem psal, karta byla naformátovaná v PSP hned na začátku.. Nebo myslíš, že ji mám naformátovat znovu? Zase se mi nechce přetahovat všechny data zpět :roll: No ale když nic nepomůže, asi to budu muset zkusit.. :D

Ještě někdo něco?.. Prosím.. :bash:

Odkaz ke komentáři

• 0
Jak jsem psal, karta byla naformátovaná v PSP hned na začátku.. Nebo myslíš, že ji mám naformátovat znovu? Zase se mi nechce přetahovat všechny data zpět :roll: No ale když nic nepomůže, asi to budu muset zkusit.. :D

Ještě někdo něco?.. Prosím.. :bash:

reklamace nic jineho me nenapada psp nemuze padat kvuli tomu ze neni naformatovana karta a anonym psal naformatovani flash tak pokud nepomohlo restore default setings tak reklamace nemuze se stat ze psp spadne samo od sebe a jeste k tomu kdyz je nove

Odkaz ke komentáři

• 0
reklamace nic jineho me nenapada psp nemuze padat kvuli tomu ze neni naformatovana karta a anonym psal naformatovani flash tak pokud nepomohlo restore default setings tak reklamace nemuze se stat ze psp spadne samo od sebe a jeste k tomu kdyz je nove

Ok, no každopádně díky! Problém je, že tu změnu nepoznám hned.. Prostě budu muset hrát a zkoušet tak dlouho, dokud to zase nespadne.. Když ne, tak restore pomohl a když ano, tak půjdu reklamovat.. Samozřejmě pokud se objeví další nápad, sem s ním :) ..

Zatím díky, půjdu testovat..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu