dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Pravidla: Povoleny všechny týmy kromě národních týmů Čas zápasu 10min. Ofsajdy zapnuty. Zranění zapnuty. Výsledek zápasu vyscreenujete program který se jmenuje Le_recovery a najdete ho zde Pokud zápas spadne, hraje se od minuty, kdy to spadlo. Při přerušení zápasu kontumace 3:0. (Pokud se nevrátíte) Výsledek vyscreenujete a pošlete na můj email dafsig@seznam.cz Podmínky: CPU Clock XMB nastavte na 333/166. CPU Clock GAME nastavte na 333/166. Hrajte co nejblíž Wifi routeru/klíče. Hra musí mít formát ISO. Bez Ripu. Bude se hrát 1 celá liga. Možno po domluvě pokračovat ve druhé lize. Jméno založené hry bude: Console-Liga a heslo: forum Server: ORDAZ(Eng/Any), Lobby: English/01 Přihlášení: Do topicu napište: Přihlašuji se do ligy,můj Nick je ... a tým si beru ... ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------ Nick: - Tým: - ICQ: Dafsig - Manchester United - 428107638 Sysel - Chelsea FC - 321129083 Belomin - Newcastle United - 328997222 Alias/Blaze - Barcelona FC - 333631943 Cool.Majkl - Arsenal FC - 456342666 eRik - AC Milan - 285487759 Nedy - Real Madrid - 421105404 Cartman - Liverpool FC - 458855048 ------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------ Rozlosování: 1.kolo: Sysel (Chelsea FC) - Belomin (Newcastle United) 3 : 0( kontumace ) Alias/Blaze (Barcelona FC) - Cool.Majkl (Arsenal FC) 0 : 0 Dafsig (Manchester Utd) - eRik (AC Milan) 1 : 2 Nedy (Real Madrid) - Cartman (Liverpool FC) 3 : 0( kontumace ) 2.kolo: Nedy (Real Madrid) - Cool.Majkl (Arsenal FC) 4 : 0 Alias/Blaze (Barcelona FC) - eRik (AC Milan) 1 : 2 Dafsig (Manchester Utd) - Belomin (Newcastle United) Sysel (Chelsea FC) - Cartman (Liverpool FC) 3.kolo: Nedy (Real Madrid) -Alias/Blaze (Barcelona FC) Dafsig (Manchester Utd) - Sysel (Chelsea FC) Cool.Majkl (Arsenal FC) - Cartman (Liverpool FC) eRik (AC Milan) - Belomin (Newcastle United) 4.kolo: Nedy (Real Madrid) -Belomin (Newcastle United) Alias/Blaze (Barcelona FC) - Cartman (Liverpool FC) Dafsig (Manchester Utd) - Cool.Majkl (Arsenal FC) eRik (AC Milan) - Sysel (Chelsea FC) 5.kolo: Nedy (Real Madrid) -Dafsig (Manchester Utd) Alias/Blaze (Barcelona FC) - Sysel (Chelsea FC) Cool.Majkl (Arsenal FC) - eRik (AC Milan) Belomin (Newcastle United) - Cartman (Liverpool FC) 6.kolo: Nedy (Real Madrid) -Sysel (Chelsea FC) Alias/Blaze (Barcelona FC) - Dafsig (Manchester Utd) Belomin (Newcastle United) - Cool.Majkl (Arsenal FC) eRik (AC Milan) - Cartman (Liverpool FC) 7.kolo: Nedy (Real Madrid) -eRik (AC Milan) Alias/Blaze (Barcelona FC) - Belomin (Newcastle United) Dafsig (Manchester Utd) - Cartman (Liverpool FC) Sysel (Chelsea FC) - Cool.Majkl (Arsenal FC) ------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- Tady je hra ke stazeni: http://czshare.com/files/564145/_IUF/ hra je v cso, takze tady je jeste program jakym to prevedete: http://www.edisk.cz/stahni/12747/CSOnDAX.exe_80.68KB.html ------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- Navod jak se pripojit: WIRELESS -> Infrastructure -> Vyber svoje pripojeni -> Connect to lobby ( jen pokud uz ses registrovanej ) nebo User registration ( zadas ID [min. 8 pismen, cislic] Password [min. 8 pismen, cislic] Password znovu ) -> No data ( udelas si profil ) -> ORDAZ -> English/01 -> Match Room -> Room selection ( Pokud se pripojujes k neaky mistnosti ) jinak das Create Room ( Room Name: Console-liga, Password: forum ) -> Ready -> Start Match ( jen pokud u tvyho profilu sviti modrej panacek ). Web ligy: http://pes09-psp-league.wgz.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Prihlasuji se do ligy, můj Nick je Dafsig a tým si beru Manchester United. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Přihlašuji se do ligi. Muj nick ve hře je Sysel a beru si Chelsea FC. Akorát se chci zeptat jestli můžu použít CWCHEAT plugin místo lerecovery. Nechci si patlat paměť dalšim pluginem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Muzes .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 kdo ma zajem at se pripise, kazdy bude vitan :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 rad bych si ligu zahral..nick AnAlKiNg a tym Liverpool akorat by me zajimalo jak se pripojim? diky vsem za vysvetleni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Přihlašuji se do ligy-nick:Alias/Blaze tým:Barcelona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 super dalsi lidi, AnAlKiNg: WIRELESS -> Infrastructure -> Vyber svoje pripojeni -> Connect to lobby ( jen pokud uz ses registrovanej ) nebo User registration ( zadas ID [min. 8 pismen, cislic] Password [min. 8 pismen, cislic] Password znovu ) -> No data ( udelas si profil ) -> ORDAZ -> English/01 -> Match Room -> Room selection ( Pokud se pripojujes k neaky mistnosti ) jinak das Create Room ( Room Name: Console-liga, Password: forum ) -> Ready -> Start Match ( jen pokud u tvyho profilu sviti modrej panacek ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Hele ja to este nehral po netu, tak se regnu s nickem Alias/Blaze a nebo coNsole_foRum tak tamten post este neplati kdytak editnu nick sryy.Ale s BARCOU HRAT BUU STEJNE!! EDIT:: A sry za ten nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 normalne to udelej jak sem to vysvetloval( viz. prispevek nad tebou ), nick v ty hre si dej Alias/Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Taky se přihlašuju do ligy..... Nick:Cool.Majkl a Tým bych si vzal Arsenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 ok dik.tak to teda plati ten muj prvni post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 hele já mám momentálně zlomenou nohu, takže nevim jak dobře se v příštívh dvou týdnech dostanu k WIFIně. Jo a hele dejte mi sem pls link na nějakou normální,neoripovanou anglickou verzi hry.....už sem stáhnul 3 verze a ani jedna mi nefavhčila...jo a byl bych moc rád za CZShare.com dík a BTW prosimtě máš tam napsanou u mě chybu...cook.majkl :-D tak jenom abys to PLS změnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 hele já mám momentálně zlomenou nohu, takže nevim jak dobře se v příštívh dvou týdnech dostanu k WIFIně. Jo a hele dejte mi sem pls link na nějakou normální,neoripovanou anglickou verzi hry.....už sem stáhnul 3 verze a ani jedna mi nefavhčila...jo a byl bych moc rád za CZShare.com díka BTW prosimtě máš tam napsanou u mě chybu...cook.majkl :-D tak jenom abys to PLS změnil opraveno a sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Rád bych se přihlásil do téhle "ligy", nick stejný a team zřejmě AC Milan :-), zatím nemám PSP v pořádku, ale brzy bude (to já jen si zamlouvám tým :-P :-D) brzy... tím myslím pár dní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 uZ SE TESIM AZ TO VYPUKNE EDIT: sry za caps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Chtěl sem se zeptat jestli se můžu připojit když budu mít Orig. tudíš UMD Pes2009? pujde to? Budu moc hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Chtěl sem se zeptat jestli se můžu připojit když budu mít Orig. tudíš UMD Pes2009? pujde to? Budu moc hrát? s UMD bych rek ze ti to nepude, ale muzes to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 hmm.. to je škoda. sem se těšil co už no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 tak to tekken90 dal do Důležité, tak doufám že další hráči přibudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 tak to tekken90 dal do Důležité, tak doufám že další hráči přibudou TJN dik tekkenovi90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 prihlasujte se dalsi !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 taky se hlasim :) nick:siki a tym si dam Real Madrid :) jinak nevim co bych si vybral tady maji uz jinak vybrane tymi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 kdy to rozjedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Prihlasky se prijimaji do 9.2 !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.