dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Cau, vzdycky kdyz dam New Connection tak mi to psp najde, ale kdyz dam Test Connection tak mi to napise Connecting to the acess point. Please wait. a Pak mi to napise A connection error has occurred. The connection to the acess point timed out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jaky mas signal???a k cemu se pripojujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Nemáš tu Wifi zabezpečenou ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dafsig Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 wifi signal 100%, pripojuji se k routeru zabezpecenou cim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny1661 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 mě to psalo když sem mělslabý signal nebo když sem dal spatny wep klic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 2dasfig: Mas problem s access pointem, nechce se PSPčku ozvat :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja sem se skousel s kamosem připojit v kavarne a mel sem 95% ale když se to načíta tak mě to vždycky napiše eror.nevite proč?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 chtelo by to vedet co to psalo :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest rick Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 a conection error has occurred The key information exchange timed out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dafsig
Cau, vzdycky kdyz dam New Connection tak mi to psp najde, ale kdyz dam Test Connection tak mi to napise Connecting to the acess point. Please wait. a Pak mi to napise A connection error has occurred. The connection to the acess point timed out
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts