S4PPH1R0N Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2007 prosim vas jak se meni ten gameboot? ja na to nak nemuzu prijit... mam tam flash agent, fonty uz sou pryc ale co dal fakt nevim... edit: dobry, uz sem na to prisel ;-) Citovat
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2007 ja to jeste zkusim pres ten program to tam hodit jen newite nekdo jak odstranit ty japonske fonty pres ten program? tu nekde sem dal dneska navod http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4465&postdays=0&postorder=asc&highlight=gameboot&start=60 jo podle toho sem to udelal dikes :wink: Citovat
skrupo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 ide ti web browser? MNE NEJDE! Mas na to nejaky tajny trik? Lebo som skusal v ramci mojich moznosti, asi vsetko... Citovat
eskimo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 ide ti web browser? MNE NEJDE! Mas na to nejaky tajny trik? Lebo som skusal v ramci mojich moznosti, asi vsetko... Restore default settings :shock: Citovat
mootoo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 prosim vas jak se meni ten gameboot? ja na to nak nemuzu prijit... mam tam flash agent, fonty uz sou pryc ale co dal fakt nevim...edit: dobry, uz sem na to prisel ;-) dobra vec v tom flash agent je to ze gameboot mozes mat na MS a jaky chces a oplati sa dat debrandet gameboot zmizne napis PSP 8) Citovat
LukDM Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 prosim vas jak se meni ten gameboot? ja na to nak nemuzu prijit... mam tam flash agent, fonty uz sou pryc ale co dal fakt nevim...edit: dobry, uz sem na to prisel ;-) dobra vec v tom flash agent je to ze gameboot mozes mat na MS a jaky chces a oplati sa dat debrandet gameboot zmizne napis PSP 8) hej díky za radu!hned je to jistější když nemusim furt flashovat Citovat
Malcolm. Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 akorat si rikam jestli treba nejde stahnout soubory a jak je tam USB FLash0 tak akorat je tam prekopirovat :-D ze by to bylo rychlejsi Citovat
LukDM Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 tak samozřejmě že to jde,ale tohle je takový bezpečnější podle mě hlavně pro lidi co tomu moc nerozumí aby si tam ještě něco nesmazali a nebrickli Citovat
Pablo15 Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 Tybrďo včera jsem na rychlo updatoval na tuto verzi!!! Podruhé jsem updatoval jsem začátečník a mohu vám říci bál jsem se!!!! :-) ale už to mam a v poho!!! Citovat
skrupo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 ide ti web browser? MNE NEJDE! Mas na to nejaky tajny trik? Lebo som skusal v ramci mojich moznosti, asi vsetko... Restore default settings :shock: To si mi chcel poradit? alebo mas ten isty problem? Citovat
fuckp Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 ide ti web browser? MNE NEJDE! Mas na to nejaky tajny trik? Lebo som skusal v ramci mojich moznosti, asi vsetko... Restore default settings :shock: To si mi chcel poradit? alebo mas ten isty problem? chtel ti poradit, mas v system settings obnovit puvodni nastaveni ;) Citovat
myschoo Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 Skrupo: keby si precital navod tak by si vedel co mas robit pre funkcny browser..ach jaj Citovat
eskimo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 ide ti web browser? MNE NEJDE! Mas na to nejaky tajny trik? Lebo som skusal v ramci mojich moznosti, asi vsetko... Restore default settings :shock: To si mi chcel poradit? alebo mas ten isty problem? chtel ti poradit, mas v system settings obnovit puvodni nastaveni ;) přesně tak Citovat
skrupo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 prepacte, verni poradcovia moji. Dakujem Vám... Citovat
stearsans Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 Blbej dotaz, ale, mád do složky GAme150 nainstalovat složky 310oeflasher nebo oeupdatemaker?? Mám 3.3OEB. A potom, následný update 3.10OEA stejně?? Funguje vše v poho?? Browser atd... Díky!! Citovat
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 v prvom prispevku mas navod, tvoje otazky nedavaju zmysel Citovat
xmarsx Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 jj hod 310oeflasher do GAME150 a pak to jen v PSP spust kdyby jsi mel problemi pisni mi na ICQ a klidne s updatem poradim, ale jinak si procti 2x navod a pochopis to :) je to lehky Citovat
will Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 dopr.......proč mi nejde při 3,10 OE-A´ Dewhook???????????........potřebuju ho na PES 6 páč tam mam sejvy :evil: ......přitom na 3,10 OE - A šel????? EDIT : už to vím.......kvůli demu TOCA jsem změnil kernel na 3,10.........musím zpátky dát 1,50....tak už je to v poho Citovat
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 will trosku si zazmetkoval :D Citovat
will Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 will trosku si zazmetkoval :Dne......jenom mě nenapadlo to změnit zpátky.... Citovat
t.eff Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 mam dalsi postrech-pri aktivni wifi se da nabijet!nevim jestli je to chyba jen u me.mam verzi 3.10oe-a' Citovat
enemy.down Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2007 no a z5 na FW 1.50 pujdu jak?????to v navodu neni....a nejak mi to uniklo Citovat
fuckp Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2007 no je to stejny jak u 3.03, pres recovery, ne? podivej se na navod na 3.03oe-c tam to mas napsany ;) Citovat
skorpyd Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2007 dotas prosim odpovezte de z 3.03 udelat 3.10OE-A :?: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.