Pablo15 Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Chtěl jsem se zeptat, Jak mohu zmenšit video třeba konvertuji Rafťáky v 3gb, který maj 45mb. A když to convertuju do MP4. Tak to v 30% už má 160mb!!!! Jak to udělat aby to mělo malo?? Prosí poraďte!!! Nevim si rady..... :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 mno zkus aby to melo stej y rozliseni,bitrate a kvalitu zvuku jako to 3GP a velikost by se moc lisit nemela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 mno zkus aby to melo stej y rozliseni,bitrate a kvalitu zvuku jako to 3GP a velikost by se moc lisit nemelaNormální film v kvalitě mp4 tak aby se na něj dalo důstojn koukat by měl mít minimálně 200MB pokud je to normální film, 3gp se liší hlavně v kvalitě zvuku která není dostačující ale pokud ti stačí tak snič kvalitu zvuku, otestuj si to jaká kvalita v poměru zvuku ku obrazu ti vyhovuje, zkus to na kratších klipech nejlépe hudebních ať vidíš jak to vypadá a máš to rychle zkonvertovaný :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pablo15 Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Kluci díky du na to!! Moc krát děkuju že jsete si udělali minutku mi to napsat fakt díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pablo15
Chtěl jsem se zeptat,
Jak mohu zmenšit video třeba konvertuji Rafťáky v 3gb, který maj 45mb. A když to convertuju do MP4. Tak to v 30% už má 160mb!!!! Jak to udělat aby to mělo malo?? Prosí poraďte!!! Nevim si rady..... :shock:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts