kory1468622481 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 čau lidi. mam takovej dotaz,mam v PSP Piano Black asi 8 her mam je tam tak tejden a fungovali a ted bodnu PSP do PC přes USB a mam tam všech 8 her pak to vypojim a oni ty hry v PSP nejsou a na PC jsou pořád pls poradte štve mě to:(:(:(...díky:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Vyndej paměťovku a znovu zandej, popřípadě pokud máš adapter (z memory stick micro na memory stick pro duo), tak to odsebe "odděl" a znovu zapoj ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hry si zálohuj naformátuj kartu a pak to skus znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 jaky mas software? nedelals update a nepredelal sis soft na oficialni? jestli jo tak ti pomuze jen nekdo z mapy flasheru (viz muj podpis) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 naformatuj kartu to urcite pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kory1468622481 Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 díky moc funguje to a když se mi to stane znova mam to zas formátovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kory1468622481
čau lidi.
mam takovej dotaz,mam v PSP Piano Black asi 8 her mam je tam tak tejden a fungovali a ted bodnu PSP do PC přes USB a mam tam všech 8 her pak to vypojim a oni ty hry v PSP nejsou a na PC jsou pořád pls poradte štve mě to:(:(:(...díky:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts