Paull Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Vim ze asi budu za blbecka mezi vama,ale potreboval bych strucnou radu uplne od zacatku co mam udelat aby mi slo prehrat ulozeny video v pocitaci.zkousel sem to podle navodu a stejne to neslape.proto bych to potreboval uplne od zacatku.Dííííííííííky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 no...za 1. máš to v "začátečnících" 2. když máš FW 3.03 nebo vyšší tak to hoď do x:/VIDEO nebo do (podle komprese vide) x:/MP_ROOT/100MNV01 MP4 s H.264 sem x:/MP_ROOT/100ANV01 ...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paull Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 dobre.otevru si v kompu pametovku z PSP,mam tam slozku photo ta funguje,pak music taky v poho,pak slozku video vevnitr MP_ROOT,pak100MNV01 a pak to video,presunu ho do PSP,odpojim USB podivam se di videa a tam nic.co delááááám spatne sakrys :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 omfg .... do složky VIDEO nedávej složku MP_ROOT... tu složku MP_ROOT máš hned na kartě vedle ISA MUSIC atd.. a pak to hoď do 100MNV01..LOL... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paull Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 prave ze ji tam nikde nemam.dam vymenitelny disk pak tam je slozka PSP tu otevru a pak uz tam mam jenom SAVEDATA,SYSTEM a ty svoje vytvoreny music a photo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 když otevřeš ten vymenný disk tak tam máš složky MP_ROOT, PSP, VIDEO, ISO, PHOTOS a MUSIC to je myslim všechno...když otevřeš to MP_ROOT tak tam máš dvě složky a do jední znich to video nahraješ...přečti si topik pro začátečníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paull Odesláno Únor 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 tak ja nevim,asi mam nejaky divny karty nebo co.mam original 32MB a dokoupenou 2G a kdyz damten vymenny disk tak ani u jedny tam nemam ty slozky.dokonce i music a photo slozky sem si udelal sam protoze tam nebyly.tak to vypada ze budu bez videa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 musíš zformátovat kartu v psp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 pls hodte mi nekdo linka na nejakej funkcni konvertor....sem trotl ale proste sem nenasel funkcni video expres nebo neco podobnyho...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 6, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ses fakt trotl podivej se na www.qj.net nebo www.pspzone.sk tam to najdes , ja mam psp 2 tydny a takova lama fakt nejsem , a vis proc ctu faq a sekci pro zacatecniky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 hele nadávat mu hned nemusíš do trotlů!!!!!prostě nemá na to buńky nebo se bojí aby něco neposral.já byl to samé a jen díky tady frajerům na foru jsem se relativně něco naučil,ale jelikož nejsem věková skupina co se dnes učí pc na základce,tak taky procházím deně školou jaak na určité věci!!!!!!!!!!mi se učily rusky a množiny,vy dnes ,uplně jiná řeč,tak nemachruj a poraď,když to víš!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Paull
Vim ze asi budu za blbecka mezi vama,ale potreboval bych strucnou radu uplne od zacatku co mam udelat aby mi slo prehrat ulozeny video v pocitaci.zkousel sem to podle navodu a stejne to neslape.proto bych to potreboval uplne od zacatku.Dííííííííííky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts