David32 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 zdravim chci naformátovat HDD na xbox 360 ale nwm jesti se mi tím nesmaže profil na xbox live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 zdravim chci naformátovat HDD na xbox 360 ale nwm jesti se mi tím nesmaže profil na xbox live? nevim to určitě ale kdyz naformatuješ hdd tak by to mělo byt stejny jako na pc tak že když neco naformatuješ tak se to vymaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 No teoreticky po vymazání by mohl jít dát potom recover gametarg co je na Live tvuj nick a obnovit profil,ale nezkousel jsem to a zrejme se ti vrati jen achievmenty a gs ale savy zrejme ne,ale jak rikam nezkousel jsem to:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 No teoreticky po vymazání by mohl jít dát potom recover gametarg co je na Live tvuj nick a obnovit profil,ale nezkousel jsem to a zrejme se ti vrati jen achievmenty a gs ale savy zrejme ne,ale jak rikam nezkousel jsem to:D jenom profil s GameScore, savy už nezachráníš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ale urcite se vymaze, o tom bych nepochyboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David32
zdravim chci naformátovat HDD na xbox 360 ale nwm jesti se mi tím nesmaže profil na xbox live?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.