zuNus Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 caf,kasmoh ma fw 2.81 s zakladni deskou ta-082, muze dostat na 1.5? a pote na 3.03c(custom)? hledal jsem dlouho a nic jsem nenasel , nevite pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ano at upne na 3.03 a pak downgraduje za pomoci gtačka ten downgradu funguje i na ta-082 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 takze co ma udelat? stahnpoout nejnovejsi oficialni firware?a potom to downgradnout na 1.5 a potom zvysit na 3.03 c? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ano az na to ze nejnovejsi fw je 3.10 a ty potrebujes 3.03 ;) jinak mas dobrej plan :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 takze co ma udelat? stahnpoout nejnovejsi oficialni firware?a potom to downgradnout na 1.5 a potom zvysit na 3.03 c?ale nezapomen na to že potřebuješ to neoptachovaný gta!více info v tutorál sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 jak neoptachovany? pokud gta liberty city , tak to mam vorigo ,musism stahovat iso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ne, musis mit na tom UMD update na firmware 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 jj, to na ty origosce mam.takze to musim upnout na 3.03 a potom podle neakeho navod(pls poslete link :( ?do downgradnu? ), sem uz z toho zmatenej za tyhle dva dny sem uz na 3 pspckach menil fw . a to zitra me ceka tenhle orisek :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 jj, to na ty origosce mam.takze to musim upnout na 3.03 a potom podle neakeho navod(pls poslete link :( ?do downgradnu? ), sem uz z toho zmatenej za tyhle dva dny sem uz na 3 pspckach menil fw . a to zitra me ceka tenhle orisek :( zeby si hladal toto? ;) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7928&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuNus
caf,kasmoh ma fw 2.81 s zakladni deskou ta-082, muze dostat na 1.5? a pote na 3.03c(custom)? hledal jsem dlouho a nic jsem nenasel , nevite pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts