bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 chtel sme se zeptat jak mam zobrazit film v psp normalne to pustím a hrajeto jen zvuk a obraz v tom neni a nahrál sem to do music a je tam napsano acc..poradíte?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nesquick Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Tak to nahraj do složky VIDEO :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hh to už sem taky skoušel ale vůbec se to tam nezobrazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nesquick Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hh to už sem taky skoušel ale vůbec se to tam nezobrazí Skus tam dát nějakej film ve formátu mp4 :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ale tanhle film je ve formátu mp4..ale divný je když jo spustim na pc nak se stejne nezobrazí...pls poradte ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 stahni si psp converter např.: http://uloz.to/1096015/mobil-converter-by-farec.exe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Mas spravnej kodek ? Asi vada toho souboru, takze stahni odjinud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 omg... co takhle to davat do ISO/VIDEO (slozka iso musi byt na korenu karty a slozka video v ni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 nn taky nejde .když kliknu v psp na video napíše mi to tuto:(((there are no videos.You can mport content from a ps3 system or pc.For details,refer to the instructions for the psp system:(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 zkus to dat do MP_ROOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodsboss Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 nejde taky...................................potřebuju poradit!!!dám thanks tomu kdo mi poráádííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Stáhni si třeba Total Video Convertor (jednoduchá práce), označ videa, který chceš importovat, klikni na tlačítko convert a vyber PSP. Tyhle videa se kopírují do MP_ROOT. Nebo si stáhni XvidForPSP, zvol správné rozlišení atd. a video nakopíruj do složky Video (ta je ve složce PSP). To video ti to nenajde z jednoho prostého důvodu a to že má jiné rozlišení, než podporuje PSP. Já jsem moc PSP videa netestoval, problém tak může být i v datovým toku, nebo něčem podobném, ale to co jsem ti poradil ti zaručeně bude fungovat (mě trvá konvertování 50min videa kolem 5 minut). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 hele kdyz ti nejde video ani v pc tak asi bude problem v tom videu ne? zkus stahnout nejake jine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Pokud mu nefunguje Video v PC, tak je to jantar a nemá dostatečný kodek. I to ale nemění nic na tom, že mu to nejde v psp (což snad vyřešila moje malá rada). Stáhni si codel all in one a KM player do PC - nebudeš mít problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodsboss Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 hele nemůžu ty programi nkde sehnat nemáš náký stránky lachtan?????..-jinááč díky za tu radu ale stejně nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 tak si stahni mediacoder, ten je freeware a s pomoci strejdy googla ho snad najdes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 http://www.slunecnice.cz/sw/k-lite-mega-codec-pack/ dobry kodeky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bloodsboss
chtel sme se zeptat jak mam zobrazit film v psp normalne to pustím a hrajeto jen zvuk a obraz v tom neni a nahrál sem to do music a je tam napsano acc..poradíte??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts