bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 chtel sme se zeptat jak mam zobrazit film v psp normalne to pustím a hrajeto jen zvuk a obraz v tom neni a nahrál sem to do music a je tam napsano acc..poradíte??
0 nesquick Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 Tak to nahraj do složky VIDEO :lol:
0 bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 hh to už sem taky skoušel ale vůbec se to tam nezobrazí
0 nesquick Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 hh to už sem taky skoušel ale vůbec se to tam nezobrazí Skus tam dát nějakej film ve formátu mp4 :thumbup:
0 bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 ale tanhle film je ve formátu mp4..ale divný je když jo spustim na pc nak se stejne nezobrazí...pls poradte !
0 Farec Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 stahni si psp converter např.: http://uloz.to/1096015/mobil-converter-by-farec.exe
0 xpe Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 Mas spravnej kodek ? Asi vada toho souboru, takze stahni odjinud...
0 ice22222 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 omg... co takhle to davat do ISO/VIDEO (slozka iso musi byt na korenu karty a slozka video v ni)
0 bloodsboss Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 nn taky nejde .když kliknu v psp na video napíše mi to tuto:(((there are no videos.You can mport content from a ps3 system or pc.For details,refer to the instructions for the psp system:((
0 bloodsboss Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 nejde taky...................................potřebuju poradit!!!dám thanks tomu kdo mi poráádííí
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Stáhni si třeba Total Video Convertor (jednoduchá práce), označ videa, který chceš importovat, klikni na tlačítko convert a vyber PSP. Tyhle videa se kopírují do MP_ROOT. Nebo si stáhni XvidForPSP, zvol správné rozlišení atd. a video nakopíruj do složky Video (ta je ve složce PSP). To video ti to nenajde z jednoho prostého důvodu a to že má jiné rozlišení, než podporuje PSP. Já jsem moc PSP videa netestoval, problém tak může být i v datovým toku, nebo něčem podobném, ale to co jsem ti poradil ti zaručeně bude fungovat (mě trvá konvertování 50min videa kolem 5 minut).
0 manek100 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 hele kdyz ti nejde video ani v pc tak asi bude problem v tom videu ne? zkus stahnout nejake jine
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Pokud mu nefunguje Video v PC, tak je to jantar a nemá dostatečný kodek. I to ale nemění nic na tom, že mu to nejde v psp (což snad vyřešila moje malá rada). Stáhni si codel all in one a KM player do PC - nebudeš mít problém.
0 bloodsboss Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 hele nemůžu ty programi nkde sehnat nemáš náký stránky lachtan?????..-jinááč díky za tu radu ale stejně nefunguje...
0 xpe Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 tak si stahni mediacoder, ten je freeware a s pomoci strejdy googla ho snad najdes...
0 manek100 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 http://www.slunecnice.cz/sw/k-lite-mega-codec-pack/ dobry kodeky
Otázka
bloodsboss
chtel sme se zeptat jak mam zobrazit film v psp normalne to pustím a hrajeto jen zvuk a obraz v tom neni a nahrál sem to do music a je tam napsano acc..poradíte??
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts