pytlos Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 nevite nekdo cim muze byt ze mi vypina ovladac pritom v menu mam u ovladace jeste 3 carky baterky, s tema baterkama hraju tak 4 dny. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 4 dny stema baterkama hraješ vkuse,jestli jsou kvalitni tak by měly vydrzet 25hodin hrani.ja mam nabijeci panasonic a vydrzi mi v ovladači 7-10dni deně hraju dohromady tak 4-5hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Hele mě se taky vypínal...ale jenom proto že tam byl nějaký špatný dotek;)...prostě jsem musel vzít izolepu a ten kryt s baterkama natěsno přilepit k ovladači a od té doby OK:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pytlos Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 tak jsem to dnes omotal tou izolepou jak rikals a vsechno dobry. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pytlos
nevite nekdo cim muze byt ze mi vypina ovladac pritom v menu mam u ovladace jeste 3 carky baterky, s tema baterkama hraju tak 4 dny. diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.