Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ban problem jak poznat ? ze ho mam

Otázka

Odesláno

promin te že založuji nove tema ale mam problem ano měl jsem flash mam tedy na xboxxu 360 a jednoho dne mi nešlo připojit na live nehraj jsem palene hry na xbox live jen s org jsem hral a když dam test přopojení tak mi to píše !!!!!!!router and ISP blocked !!!! je to ban ? protože slovo ban jsem nikde tam napsane nenašel prosím o radu děkuji:roll:

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
musis to nastavit poradne to live a myslim ze to neni ban to by to tam napsalo jako ze jsi porusil nejaky ty podminky smlouvy proto bylo udelen ban ale v ang samozrejme:D

no ale asi tak 1 rok mi šel a tet nevim co stim :( jak to nastavit v tomhle se nevyznam, prosím mate někdo navod nebo nějake rady Děkuji no na www.xbox.com se na svuj profil v pohodě přihlasim ale na xboxu mi to hlasi problem se netem pak dam to tes a zase roter and ISP blocked a další věty pokud bude te potřebovat mužu napsat sem vše co mi to piše ale ban tam neni nikde

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu