KillSplit Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Zdravim mám takovej problém s Windows Defender. Normálně šlapal ae když pustim notebook tak se mi voběví snažil sem se ho i vodinstalovat ale to nejde a ani nainstalovat znova. Nevítě co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 to je neresitelny problem... windows ti to totiz nepovoli odebrat a obycejne preinstalovani (kdyz si stahnes inslalacku) ti nepomuze... ja zas mam problem s EXPLOREREM. Presto ze mozila na netu vali normal tak EXPLORER napise ze stranka nebyla nalezena... nejde s tim taky nic udelat protoze EXPLORER nejde zadnym zpusobem odebrat z WIDOWS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KillSplit
Zdravim mám takovej problém s Windows Defender. Normálně šlapal ae když pustim notebook tak se mi voběví snažil sem se ho i vodinstalovat ale to nejde a ani nainstalovat znova. Nevítě co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts