DogDollar- Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Caw lidi,vim že tu nejsem něak extra známej ale chodim sem často a je tu super komunita..Při použití Hledej jsem našel sraz ohledně liberce pouze v sekci PSP a mrzelo mě to..Tak se ozvěte všichni Liberečáci s Xboxem :) Zatim dělám pouze průzkum kdo všechno tu je z Liberce a kolik lidí by přišlo :) Tak do toho nestidte se a napište :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ahoj, ja jsem z liberce...máš flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Flash bohužel nemám :( nemáš něaké origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Bohuzel , xbox mi prijde behem tydne , mel bych akorat Forzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ta by se mi moc líbila :) Nemáš ICQ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 sem z ML...klido bych prijel...dalo by se tam nekde hrat? (((: edit: =o) edit2: (((: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Jo hochu :D tak u mě určitě ne :D Ale jestli tu má někdo něakej byt :D tak se dohodnem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 ICQ máš v PMce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Cau..jsem kousek od liberce takze jsem pro nějakej sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Liberečáci kde kupujete DVD DL + ? Zatim jsem sehnal jenom v TESCU za 70 kč :dozey: , taky jsem byl na papirovym namesti v PC shopu, jak mi bylo doporučováno, tam ted nemaj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Víš kde je Nisa?U Tesca...tak máš tam cestu k barvířský nebo do široký... běž do barvířský a po levé straně uprostřed ulice je malinkatej krám s PC a maj to tam kotelně levný ! 40kč nebo 35kč myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 DogDollare: pridej si me na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Tak co lidičky?Ješště někdo z LBC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerninho Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 jo jo Liberec... čus pařani....a ten krám na Jablonecky 10 packs zas 285kč... nádhera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladin67 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Sem taky z LBC, 10 pack DVD+R DL kupuju za 282,03,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogDollar- Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 :D já pořádám sraz a vy DVDčka :D ... Mno pište dál... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23Martin23 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 čusste,kousek od Liberce sem,máme pension s velkým sálem,až rodiče vysmahnou,dal bych ještě vědět,mohli by jsme u nás uskutečnit nějaký sraz,zakalit,pokecatm,zapařit nějake gamesky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.p.wolker Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 AHOJ Taky se pripojuji k LBC upozornete me zpravou o srazu a dorazim... JPW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 už je to tu trochu mrtvy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logen17 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 čus taky Liberec Xbox 360 Elite bez Flash jen Origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubec.xlive Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Já jsem taky z Liberce .. Klidně bych se zůčastnil :):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Proč oživujete off topicy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logen17 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Protože žádnej jinej tady není a rád bych pokecal s někym z Liberce a propujčil snim nšjaký pařby a tak.Tak proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.