FeeL Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Stáhnul sem lego star wars 2 neni to rip a mam tam ulozeny ze mam dokonceny 42% a plnil jsem jen mise IV V a VI ale vubec tam neni I II III jestly tam vubec maj bejt :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 ne nemaj,ty byli v lego sw 1 ale to na psp neni,sou tam akorát myslim 3 bonusový mise z 1,2 a3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 ne nemaj,ty byli v lego sw 1 ale to na psp neni,sou tam akorát myslim 3 bonusový mise z 1,2 a3 presne.... ty 3 bonus mise sou zavercny z ep I, II a III... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 pravda.....ale myslim ze to ani nevadi ze to tam nejsou ty ostatni epizody.....kdyz to hraju tak se musim furt tlemit....ty filmecky nemaj chybu :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 mno me docela chybi ty prvni tri dily a kdyz zbytek je taky skvelej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ja jsem 1,2,3 hral hned od zacatku..... ja mam totiz Original UMD......pak jsem hral 4 a 6 ted jsem v 5.seriii a nevim si rady hned s prvni misi...jak se tam leti s raketou a nevim co udelat pls radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 hned na zaciatku je taka brana zober tu gulicku a musis ju dostat do tej brany ono to buchne a ty tade preletis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 hned na zaciatku je taka brana zober tu gulicku a musis ju dostat do tej brany ono to buchne a ty tade preletis gulicku co to je?? jinak dik za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 hned na zaciatku je taka brana zober tu gulicku a musis ju dostat do tej brany ono to buchne a ty tade preletis gulicku co to je?? jinak dik za radu... tak velká černá koule co tam leží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Uz jsem to udelal Jupiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 gulička = koule v malém :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 njn ta dnesni generace mladejch lidi vubec ty slovenstine nerozumi...a pritom to je tak krasnej jazyk...teda aspon me se libi vic jak cestina :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.