razziel Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 čus chci se zeptat mám monitor a mám do něj píchlej hdmi kabel z xboxu360 a kabel z5 vždicky si pustim jedno alen chci se zepat kdybych pustil oboje je možný že by mně moh monitor zkratovat nebo xbox,pc ?.. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 nejak to presne nechapu ale ja mam monitor a v nem hdmi do xka a pak jeste kabel z pc a kdyz mam zaple oboji tak to jede a nic se nedeje jenom na monitoru musim zvolit jaky chci vstup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ne, tim to nezkratujes. Pokud mas do PC VGA nebo DVI a do Xka HDMI, tak si na monitoru normalne muzes prepinat vstupy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
razziel
čus chci se zeptat mám monitor a mám do něj píchlej hdmi kabel z xboxu360 a kabel z5 vždicky si pustim jedno alen chci se zepat kdybych pustil oboje je možný že by mně moh monitor zkratovat nebo xbox,pc ?.. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts