Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Cod 5 Problem

Sike

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

COD5 sem dohral na Vistach 64bit...sly mi v pohode..ale taky to obcas vyskocilo..

Mas pretaktovano.?? vrat na deafult

Co testy pameti.?? Memtest..nebo OCCT alespon na 2 hodiny..

Zkousel si reinstal driveru.??

Zkousel si preinstalovat system.?? muze bejt nejaka spatna knihovna..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
COD5 sem dohral na Vistach 64bit...sly mi v pohode..ale taky to obcas vyskocilo..

Mas pretaktovano.?? vrat na deafult

Co testy pameti.?? Memtest..nebo OCCT alespon na 2 hodiny..

Zkousel si reinstal driveru.??

Zkousel si preinstalovat system.?? muze bejt nejaka spatna knihovna..

PRETAKTOVANO NEMAM NA 100%

Test pameti? Hard dysk mam 1 terabite :) JEstli nemyslis hard disk tak nevim :D OCCT cotoje :D Cotoje driver ? :( System preinstalovat? jako cele visty? Me to delalo i s cod 4 ale pak sem to nak zmakl na forku jednom.. nepamatuju si ale jak :D

Odkaz ke komentáři

• 0
nemyslim test pameti jako HDD ale jako RAM pameti...OCCT je benchmarkovy program ktery otestuje stabilitu tvojeho PC...nestabilni system=nestabilni visty....ano jako preinstalovat cele visty..

ale dit kdyz sem to mel u cod4 tak sem preinstalovavat nemusel :( Jen sem to spustil nejak jinak ja uz si to nepamatuju ..

Odkaz ke komentáři

• 0

ja mam zase taky problem ze vobec nespustim hru...ked stlacim solo naskoci tabulka na akej obtiaznosti chcem hrat tak vyberiem stlacim a nic sa nestane...hodi ma to s5 kde zasa mozem vybrat solo a takto to ide stale dookola...mam reloaded verziu...uz som skusal aj hru opatchovat na verziu 1.1 a aj 1.5...poradte mi niekto prosim :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu