Sike Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Zdravim.. mam takovy problem s cod5 .. kdyz ji spustim tak mi to napise : PROGRAM PRESTAL SPRAVNE PRACOVAT a dam OK a vypne seto.. Mam Windows VISTA kde je problem? dekuji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BRUTUS7 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 prvne se podivej jestly cod 5 podporuje visty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 prvne se podivej jestly cod 5 podporuje visty NO NE ASI :D kdyz je to tak nova hra tak musi ne? nebo ne??? :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zachary Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Kamos ma taky Vistu a taky mu to nejde edit:reklbych ze vista s tim nema co delat...nwm ale nejsem si jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BRUTUS7 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 stahni si nekdo xpééčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 stahni si nekdo xpééčka mam visty ORIGINALNI UPDATUJU TO PORAT SOU DOBRY... MUSI TO JIT NA VISTY STREJDOVY TO DE.. !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 COD5 sem dohral na Vistach 64bit...sly mi v pohode..ale taky to obcas vyskocilo.. Mas pretaktovano.?? vrat na deafult Co testy pameti.?? Memtest..nebo OCCT alespon na 2 hodiny.. Zkousel si reinstal driveru.?? Zkousel si preinstalovat system.?? muze bejt nejaka spatna knihovna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 COD5 sem dohral na Vistach 64bit...sly mi v pohode..ale taky to obcas vyskocilo..Mas pretaktovano.?? vrat na deafult Co testy pameti.?? Memtest..nebo OCCT alespon na 2 hodiny.. Zkousel si reinstal driveru.?? Zkousel si preinstalovat system.?? muze bejt nejaka spatna knihovna.. PRETAKTOVANO NEMAM NA 100% Test pameti? Hard dysk mam 1 terabite :) JEstli nemyslis hard disk tak nevim :D OCCT cotoje :D Cotoje driver ? :( System preinstalovat? jako cele visty? Me to delalo i s cod 4 ale pak sem to nak zmakl na forku jednom.. nepamatuju si ale jak :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nemyslim test pameti jako HDD ale jako RAM pameti...OCCT je benchmarkovy program ktery otestuje stabilitu tvojeho PC...nestabilni system=nestabilni visty....ano jako preinstalovat cele visty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nemyslim test pameti jako HDD ale jako RAM pameti...OCCT je benchmarkovy program ktery otestuje stabilitu tvojeho PC...nestabilni system=nestabilni visty....ano jako preinstalovat cele visty.. ale dit kdyz sem to mel u cod4 tak sem preinstalovavat nemusel :( Jen sem to spustil nejak jinak ja uz si to nepamatuju .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 neukazujes ti to nahodou unhandled exception caught? :idea: jestli jo tak je to chyba se zvukem mam xpcka a taky mi to nejde ale lidi co maj visty to s tim zvukem vyresily tak to zkus vygooglit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 neukazujes ti to nahodou unhandled exception caught? :idea: jestli jo tak je to chyba se zvukem mam xpcka a taky mi to nejde ale lidi co maj visty to s tim zvukem vyresily tak to zkus vygooglit.. ne to mi nehlasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Zkus jinej crack a podle mě ti to musí jít :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 CRACK 5x vymenen neni to tim!! Proste je chyba nekde jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 ja mam zase taky problem ze vobec nespustim hru...ked stlacim solo naskoci tabulka na akej obtiaznosti chcem hrat tak vyberiem stlacim a nic sa nestane...hodi ma to s5 kde zasa mozem vybrat solo a takto to ide stale dookola...mam reloaded verziu...uz som skusal aj hru opatchovat na verziu 1.1 a aj 1.5...poradte mi niekto prosim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Jezisi tak si precti poradne navaod jak to predelat ja to na jednom foru cetl.. Ale tohle je uplne OT!!!! Nevite teda co stim mam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 CRACK 5x vymenen neni to tim!! Proste je chyba nekde jinde.. Já neříkám ho tam zkopírovat znova.. Ale JINEJ crack stáhni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 tak a ja mam svoj problem vyrieseny...stacilo pocas instalacie vypojit internet a ide to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CUs Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 mne sa zasa nedá vytvoriť profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 CUs pokud mas hru stazenou tak ti to ani nepujde :dozey: 2Sike: nainstaluj si nejnovejsi zvukovy driver a melo by to fakcit...me to pomohlo :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sike
Zdravim.. mam takovy problem s cod5 .. kdyz ji spustim tak mi to napise : PROGRAM PRESTAL SPRAVNE PRACOVAT a dam OK a vypne seto.. Mam Windows VISTA kde je problem? dekuji ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts