wrout Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Měřil jsem teplotu na GPU a naměřil jsem v dashboardu cca 53 st. C a při hraní 56-59 st. C. Přijde mi to docela hodně. Zkoušel jste někdo měřit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 mam meraky na bedne a meri to prakticky to same... musis pocitat ze to ma nejakou teplotu kdyz tomu davas nazrat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Já nevim kolik normalně bejvá na grafikách, jen mi skoro 60st C přijde hodně. Ještě nejaky zkusenosti? mam meraky na bedne a meri to prakticky to same... musis pocitat ze to ma nejakou teplotu kdyz tomu davas nazrat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Normální grafika stolního PC má klidně v zátěži 70/80°C. Takže si myslím, že není důvod se znepokojovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 jj presne jenom na mojen ntb obyc na net ma grafika 65 stupnu v sytsemu bez zateze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 tak to jo, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 me jednou na notasu zniceho nic prestal vetrat vetracek a ja si toho nevsim a najednou 100 C a notes je v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 me jednou na notasu zniceho nic prestal vetrat vetracek a ja si toho nevsim a najednou 100 C a notes je v poho ale jak dlouho :lol: ... jinak LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wrout
Měřil jsem teplotu na GPU a naměřil jsem v dashboardu cca 53 st. C a při hraní 56-59 st. C. Přijde mi to docela hodně. Zkoušel jste někdo měřit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts