Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Pls nutně potřebuju downgrader 2.81..je už?za boha sem to nemohl najít....tak jestli pls je,dejte mi sem někdo link a návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 takový DG ještě není bež na 3.03 a pak DG na 1.5..;) jiná cesta k ISU není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 takže upgrade je možný,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 jj na 3.03 pak na 1.5 pomocí nepatchovaného GTA LCS na 1.5 a nakonec na custom firmwary...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 jj na 3.03 pak na 1.5 pomocí nepatchovaného GTA LCS na 1.5 a nakonec na custom firmwary...! skoda ze nemam GTA LCS...... :roll: :cry: ja mam taky 2.81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Naštěstí mám LC ale nevím jak se to dělá...dá mi tu pls někdo link na přesnej popis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 v tutoriálech máš návod...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 j ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Já to tam nikde nenašel..ale dotaz...kam mám dát eboot na upgrade na 3.03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Mno tak to píše corrupted data,když to dávám do GAME/GAME150 Dejte mi pls někdo link na funkční 3.03 FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Mno tak to píše corrupted data,když to dávám do GAME/GAME150Dejte mi pls někdo link na funkční 3.03 FW Myslim ze v te slozce GAME musi byt slozka UPDATE a az vni ten EBOOT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Hej si zlatý....už to fachá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Jak je tad yten návod :http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7928&start=0 a je tam toto :7. Pokud ano, můžete spustit v menu GAME - MemoryStick Update X.YZ tak tam místo toho mám corrupted data..co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Hej si zlatý....už to fachá... Jasny v poho... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.