daniverson Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu?? hmm a jaky mas psp?jako myslim flashly nebo ofiky a od jakyhovyrobce ta karta je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bloodsboss Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 nekvaLITNÍ KARTA.máš psp fhlashly?-řek bych že je to tou kartou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 No je možný že to je kartou ...:D a zkoušel jsi jí formátovat?:D (párkrát xD a pak to zkus znova...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu?? jo Hele mylsím že už se to tu řešilo ale nejsem si jistej a poikud mas original sony tak jí mas nejspis fake ale muze se te to stat i ujinejch značek ale u sony bych řekel že je to nejčastejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daniverson Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 No pamětovka je SONY Memory stick produo,ale na shopu v kterem sem to kupoval byl napsany ze se urcite NEJEDNA o fake, a koupil sem ji za 1000kč, a kdyz takm neco hraju a ulozim to,tak se mi casem smazou vsechny savy ktery sem tam měl,,ale kdyz to dam do jinyho psp tak to tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Budeš mít něco s psp,skus ho znova flashnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daniverson Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 A da se psp3000 cracknout??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Nedá, máš to tady snad už ticíckrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 A da se psp3000 cracknout??? necchi vas nejak urazte ale kazdej ma skoro stejnje dotaz prectete si info pro začatecnik y a je to a nemusí tu bejt kazdejdruhej prispeveke ,,da se psps3000flashnout ? a nebo dlasi jak poznám že mi nepude flashnout je to furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
daniverson
Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts