daniverson Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu??
0 kuba741 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu?? hmm a jaky mas psp?jako myslim flashly nebo ofiky a od jakyhovyrobce ta karta je?
0 bloodsboss Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 nekvaLITNÍ KARTA.máš psp fhlashly?-řek bych že je to tou kartou!
0 conter Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 No je možný že to je kartou ...:D a zkoušel jsi jí formátovat?:D (párkrát xD a pak to zkus znova...)
0 Hromy55 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu?? jo Hele mylsím že už se to tu řešilo ale nejsem si jistej a poikud mas original sony tak jí mas nejspis fake ale muze se te to stat i ujinejch značek ale u sony bych řekel že je to nejčastejsi
0 daniverson Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 No pamětovka je SONY Memory stick produo,ale na shopu v kterem sem to kupoval byl napsany ze se urcite NEJEDNA o fake, a koupil sem ji za 1000kč, a kdyz takm neco hraju a ulozim to,tak se mi casem smazou vsechny savy ktery sem tam měl,,ale kdyz to dam do jinyho psp tak to tam je
0 Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 Budeš mít něco s psp,skus ho znova flashnout
0 daniverson Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 A da se psp3000 cracknout???
0 vojta69 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 Nedá, máš to tady snad už ticíckrát
0 Hromy55 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 A da se psp3000 cracknout??? necchi vas nejak urazte ale kazdej ma skoro stejnje dotaz prectete si info pro začatecnik y a je to a nemusí tu bejt kazdejdruhej prispeveke ,,da se psps3000flashnout ? a nebo dlasi jak poznám že mi nepude flashnout je to furt dokola
Otázka
daniverson
Prosim vas, potrebuju pordait, koupil sem si psp a 8GB pamětovou kartu. Kdyz hraju nejakou hru a ulozim to, tak se mi všechny savy časem smažou(obvykle pres noc), nevim co s tim mam dělat:(stalo se to uz nekdy nekomu??
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts