medved.001 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Neumim spustit o2 ekstraligu? Nikdy se mi nestalo ze jsem mel problem s tak jednoduchou veci. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 to tim ze tam sezony nejsou jenom dynasty mod ale to je jenom pro NHL ja sem to taky hledal prostě to tam něni jenom turnaje a to dynasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Je to divne daji si praci se soupiskama a pak tam nedaji ligu?? Kdyby tam aspon dali vitvorit si vlastni turnaj skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 je to škoda ale myslim že by mohla jit udělat liga z toho dynasty modu kdyz nahradiš ty týmu z NHL ale nevim ještě sem neměl čas to vyskoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Zitra si stim pohraju a pak dam vedet asi to chvili potrva cau a dik za namahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Hoši a zkoušeli jste dát Režimy hry - Dynasty - Pokračovat (A) - Nahradní tým (X) a pak měnit tlačítkem RT ligy? :) To samé v režimu Hrát teď, ale tam stačí hned mačkat RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Hoši a zkoušeli jste dát Režimy hry - Dynasty - Pokračovat (A) - Nahradní tým (X) a pak měnit tlačítkem RT ligy? :)To samé v režimu Hrát teď, ale tam stačí RT ted sem to hral dynasty nahradil sem tymy ale zbyva ti tam ještě asi 17 tymu z NHL tak je musiš taky nahradit ja sem je nahradil ruskyma tymama ale to dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ted sem to hral dynasty nahradil sem tymy ale zbyva ti tam ještě asi 17 tymu z NHL tak je musiš taky nahradit ja sem je nahradil ruskyma tymama ale to dobry počkej jak nahradil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 tak jo taky si stim pohraju divam se ze si docela nespavec? ted jse divam jeste na jinou odpovet ze to mozna pude i ji nak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 počkej jak nahradil? tymy se nahrazujou modrym tlačitkem(X) kdyz si daš dynasty tak tam zadavaš jmeno a vybereš si tym ale ty je muzeš nahradit ty tymy (doufam že si pochopil) tak jo taky si stim pohraju divam se ze si docela nespavec? jj nespavec neděla mi problem jit spat treba v 8hodin rano ale to sem nepatři určitě to skus nahradit ja sem si vzal litvinov a z omsku jagra a pohoda je to dobry muzeš si udělat treba takovou ligu mistru ale to asi víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 jo us jsem na to prisel je to zbitecne slozite ale stim nic nenedelame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 tymy se nahrazujou modrym tlačitkem(X) kdyz si daš dynasty tak tam zadavaš jmeno a vybereš si tym ale ty je muzeš nahradit ty tymy (doufam že si pochopil) omg to sem Ti psal taky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
medved.001
Neumim spustit o2 ekstraligu?
Nikdy se mi nestalo ze jsem mel problem s tak jednoduchou veci.
Dik za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.