kolb Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Mám problém s LUA PLAYER. Stáhnul jsem si ISO (2656 KB) normálně do X:/ISO/ ale, když to spustím, tak mi to napíše: This game could not be started. (80020148) Já vím, je to napsaný v tomto článku "Pro začátečníky" Mám tam napsáno: Recovery mode Advanced configuration Back Plain modules in UMD/ISO (currently: Disabled) Execute BOOT.BIN in UMD/ISO (currently: Disabled) Use isofs driver also in UMD-inseted mode (currently: Disabled) Toto jsem udělal. Ale když to zapnu, tak to zase nejde. Ale je divný, když si zapnu RIDGE RACER 2 (ISO) Tak mi to normálně jde. Nevíte, jak to vyřešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 neni to nahodou hb aplikace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolb Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 nn. Je to ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 lua player není zadny iso je to homebrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 nn.Je to ISO mas to ve formatu iso nebo cso?? podle me je to blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ve formátu ISO jsou pouze hry a ne programy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 jj presne tak je to hb. musis to hodit do slozky PSP/GAME popr. GAME150 pokud mas cf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kolb
Mám problém s LUA PLAYER. Stáhnul jsem si ISO (2656 KB) normálně do X:/ISO/ ale, když to spustím, tak mi to napíše:
This game could not be started.
(80020148)
Já vím, je to napsaný v tomto článku "Pro začátečníky"
Mám tam napsáno:
Recovery mode
Advanced configuration
Back
Plain modules in UMD/ISO (currently: Disabled)
Execute BOOT.BIN in UMD/ISO (currently: Disabled)
Use isofs driver also in UMD-inseted mode (currently: Disabled)
Toto jsem udělal. Ale když to zapnu, tak to zase nejde. Ale je divný, když si zapnu RIDGE RACER 2 (ISO) Tak mi to normálně jde.
Nevíte, jak to vyřešit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts