kolb Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2007 Mám problém s LUA PLAYER. Stáhnul jsem si ISO (2656 KB) normálně do X:/ISO/ ale, když to spustím, tak mi to napíše: This game could not be started. (80020148) Já vím, je to napsaný v tomto článku "Pro začátečníky" Mám tam napsáno: Recovery mode Advanced configuration Back Plain modules in UMD/ISO (currently: Disabled) Execute BOOT.BIN in UMD/ISO (currently: Disabled) Use isofs driver also in UMD-inseted mode (currently: Disabled) Toto jsem udělal. Ale když to zapnu, tak to zase nejde. Ale je divný, když si zapnu RIDGE RACER 2 (ISO) Tak mi to normálně jde. Nevíte, jak to vyřešit?
0 Maeko Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2007 lua player není zadny iso je to homebrew
0 fuckp Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2007 nn.Je to ISO mas to ve formatu iso nebo cso?? podle me je to blbost
0 Maeko Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2007 ve formátu ISO jsou pouze hry a ne programy
0 fuckp Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2007 jj presne tak je to hb. musis to hodit do slozky PSP/GAME popr. GAME150 pokud mas cf
Otázka
kolb
Mám problém s LUA PLAYER. Stáhnul jsem si ISO (2656 KB) normálně do X:/ISO/ ale, když to spustím, tak mi to napíše:
This game could not be started.
(80020148)
Já vím, je to napsaný v tomto článku "Pro začátečníky"
Mám tam napsáno:
Recovery mode
Advanced configuration
Back
Plain modules in UMD/ISO (currently: Disabled)
Execute BOOT.BIN in UMD/ISO (currently: Disabled)
Use isofs driver also in UMD-inseted mode (currently: Disabled)
Toto jsem udělal. Ale když to zapnu, tak to zase nejde. Ale je divný, když si zapnu RIDGE RACER 2 (ISO) Tak mi to normálně jde.
Nevíte, jak to vyřešit?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts