jakubgaluszka Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 chci se zeptat jak muzu nekoho chytnout a tahnout kam chci jako v tomhle videu 6:11-6:16 pls help dík http://www.youtube.com/watch?v=WAyYs4BOiO8&feature=related dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ?to to nikdo neví prosím je to nutný Mělo by to jít tak že stiskneš RB + chvat což je myslím Y a pak ho zkus někam táhnout.... Pak napiš jestli ti to šlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 nejde to ale u undertaker-a jde kdyz drzim rb a dam Right Stickem dolu tak si ho da jakoby na DDT ale kdyz nekam du tak ho tahne no ale u jinych mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 chtel bych si tuhle hru koupit tak se chci zeptat jak je to tam s karierou?mate to jen jako ze zapas,zapas,zapas nebo neco mezi proste bych chtel znas vas nazor a hodnoceni a neni lepsi 2009? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arok Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 chtel bych si tuhle hru koupit tak se chci zeptat jak je to tam s karierou?mate to jen jako ze zapas,zapas,zapas nebo neco mezi proste bych chtel znas vas nazor a hodnoceni a neni lepsi 2009? me ta 08 moc nesedla, 09 hraju postupny kariery a mody...sedlo mi to vic i kdyz nejaky akrobaticky kousky co se mi povedli v 08 jsem jeste v 09 nevidel...ale celkove bych ti doporucil tu 09 jestli chces mit klid s nervama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 jj dík moc ja jsem se koukal a zajimavej je ten mod go to thw wrestlmania...a je tam i ten mod 24/7 jak si muzes vybrat jestli hrat za wrestlera nebo za manazera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 jj dík moc ja jsem se koukal a zajimavej je ten mod go to thw wrestlmania...a je tam i ten mod 24/7 jak si muzes vybrat jestli hrat za wrestlera nebo za manazera? Ne,ten tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 a jak je tam delana ta kariera?co se tam da delat krom zapasu a muzu tu karieru hrat i za nejakou hvezdu?nebo jen za svoji vytvorenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Škoda že tým co makal na TNA nedělá WWE ,protože pak by aspon WWE nevypadala tak uboze uměle,jediné co mě tam laká jsou ti známí wrestleři...jinak bych o tu hru ani nezavadil...Kdo hrál TNA ví o čem mluvím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.