kuba741 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 zdarte lidi potrebuju poradit s netem na xko nemuzu se pripojit a pritom ten pripojovaci kabel jak v modemu tak v xku mam cim to je? popr.nejake thx nebo points:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 víc popiš ten problém takhle ti těžko někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 víc popiš ten problém takhle ti těžko někdo poradí jj dobre takze:mam takovej ten pripojovaci kabel jak se propoji xko a modem,nevim jak se jmenuje a chci na xko live!a dam test connection a mam mac adress:wired a uz nic nevitem co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 zkus restartovat modem tím, že normálně ho vypneš třeba ze zásuvky a pak hned zase zapojíš a počkáš 30 vteřin, mně to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 pokud modem stridas s kompem tak ho musis vzdycky restartovat aspon ja to tak musel udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 pokud modem stridas s kompem tak ho musis vzdycky restartovat aspon ja to tak musel udelat ano, i já to tak dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 JJ je to tak vdycky musis restartovat modem kdyz pripojujes jini zarizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 To ti nepomůže! Musíš zadat IP, MAC adresu ručně, jako máš na PC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 To ti nepomůže! Musíš zadat IP, MAC adresu ručně, jako máš na PC! díky moc!a kde si ji presne zjistim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 To ti nepomůže! Musíš zadat IP, MAC adresu ručně, jako máš na PC! nepomůže? tak mi vysvětli, proč mně to jde? a ke všemu, když to dělám takto každý den IP adresa by si měla automaticky nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 nepomůže? tak mi vysvětli, proč mně to jde? a ke všemu, když to dělám takto každý denIP adresa by si měla automaticky nastavit tak jo díky moc rekl bys mi presne jak to restartovat?jsem totiz trochu lamka edit:nekdy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 tak jo díky moc rekl bys mi presne jak to restartovat?jsem totiz trochu lamkaedit:nekdy:) 1) buď vytáhneš adaptér z modemu nebo ze zásuvky, je to jedno 2) znovu ten adapter zapojíš 3) počkáš 30 vteřin 4) zapti test připojení na Xboxu a pak by Ti měl jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 díky moc!a kde si ji presne zjistim?v dolním panelu jak máš "ikonku" že jsi připojen (" ty dva monitory ") tak na ně klikni a dej -> podpora -> podrobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 vse jsem zadal rucne a stale nic co se da jeste delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 nepomůže? tak mi vysvětli, proč mně to jde? a ke všemu, když to dělám takto každý denIP adresa by si měla automaticky nastavit Já ti řeknu proč. Nějaký poskytovatel, já mám internet od PILSFREE nepodporuje automatické nastavení! Jeho poskytovatel to zřejmě také nepodporuje! Tvůj jo, proto ti to jde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 vse jsem zadal rucne a stale nic co se da jeste delat? Zaregistruj IPčko a MAC Adresu xka u svého poskytovatele internetu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 nemusí a hlavne u vetsin poskytovatelu by platil dvojnasobek za net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bamban007 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Nevíte někdo, jak zjistit MAC adresu u slimka? v nastavení a advanced settings nic není - jen přidat wifinu ručně (ssid) nebo vytvořit ad-hoc připojení, jinak nic. Mam pilsfree a tak se musí registrovat macovka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
zdarte lidi potrebuju poradit s netem na xko nemuzu se pripojit a pritom ten pripojovaci kabel jak v modemu tak v xku mam cim to je?
popr.nejake thx nebo points:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.