Mígl Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Topic o týhle hře jsem tu nenašel,sice jsem jí ještě nehrál ale přemejšlim o ní. Hráli jse jí někdo? Moc by mi zajímalo jestli má cenu si jí pořizovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Já jí hrál jako neni to špatný ale podle mě to neni ani nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Přesně tak, dobrá hra to je, ale nic extra nečekej, takový průměr a přijde mi, že je celkem krátká. Ale zase se musí nechat, že ten příběh je trochu nový, ochrana prezidenta ve hře co si pamatuju snad ještě nebyla. Záleží na tom jak pořizovat - pokud v obchodě za plnou cenu, tak bych možná našla i lepší hru a tolik bych za to nedala. Pokud za bazarovou cenu tak proč ne, určitě vyloženě špatná hra to není. No a pokud pořizovat jako pálenou tak bych to určitě zkusila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Dík za info a jak po grafický stránce? Koukal jsem na nějaký videa a vypadalo to docela líbivě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.