L053r Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Zdar myslíte že když už jsem měl RROD čekám na zboží (větrák, pasta) a zatim je funkční a kdybych zas měl 3 diody už by se mě třeba nemohl po towel tricku ani spustit? nebo to až tak nevadí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Nejlépe bys udělal kdybys to dal reklamovat ...takhle nikdy nevíš kdy se co podělá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Nejlépe bys udělal kdybys to dal reklamovat ...takhle nikdy nevíš kdy se co podělá :D Reklamace nepujde protože už záruku nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 bdue ti to fungovat znova, pokaždy by to melo fungovat akorad se asi bdue menit doba na jakou to bude pusobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L053r
Zdar myslíte že když už jsem měl RROD čekám na zboží (větrák, pasta)
a zatim je funkční a kdybych zas měl 3 diody už by se mě třeba nemohl
po towel tricku ani spustit? nebo to až tak nevadí...?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.