kingcz Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 nevim proc ale to se mi stava pokazde kdyz chci svou karu vytunovat, jdu do perfomance a tam mi PSP zasekl a potom se vypne. Nevi nekdo co mam za problem. Tu hru jsem si stahl od nejakeho tady na foru nepamatuju si. Hru na karte mam v ISO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 mozna je hra spatne oripovana zkus to stahnout od nekoho jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingcz Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 no myslis si ze 1,5 GB hra muze byt ripla? No taky se mi nezda,kdyz pustim intro tak mi najednou preskocilo do menu a taky par tutorialu s motorkou se mi taky preskocilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 zkus to stahnout od marek_2080 tady na foru :roll: http://console-forum.net/showthread.php?t=8685 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Stahni to jinde, take jsem to nekde stahoval a delalo mi to prakticky to same .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingcz
nevim proc ale to se mi stava pokazde kdyz chci svou karu vytunovat, jdu do perfomance a tam mi PSP zasekl a potom se vypne. Nevi nekdo co mam za problem. Tu hru jsem si stahl od nejakeho tady na foru nepamatuju si. Hru na karte mam v ISO.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts